Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe i vaffel

Ribbe i vaffel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 50 g alfalfaspirer
  • 100 g ruccula
  • 6 ss hoisinsaus

Vaffelrøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 4 dl kefir eller kulturmelk
  • 4 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kombinerer vi det beste av to verdener, nemlig ribbe og vaffel! Toppet med syrlig rømme, søt pære, sitrusmarinert rødløk og smaksrik hoisinsaus. Det finnes neppe en bedre måte å bruke ribberestene på!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 50 g alfalfaspirer
  • 100 g ruccula
  • 6 ss hoisinsaus

Vaffelrøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 4 dl kefir eller kulturmelk
  • 4 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fyll vafler med rømme, ruccula, alfalfaspirer, sitrusmarinert rødløk, ribbe og pære. Dryss over hoisinsaus til slutt, og server!

Ribbe i vaffel

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 04:10:34