Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Saus til ribbe

Ingredienser

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 5 dl ribbekraft
  • 0,25 ts salt
  • 1 klype kvernet pepper
Del

Saus til ribbe

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne ribbesausen har masse herlig smak, og er perfekt til ribba. Sausen har få ingredienser, og er ferdig på 1-2-3.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 5 dl ribbekraft
  • 0,25 ts salt
  • 1 klype kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Smelt smøret og la det bli brunt. Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandlingen får en nøttebrun farge.
  2. Spe med varm kraft eller buljong, og rør godt mellom hver gang du sper.
  3. La sausen småkoke i ca. 10 minutter.
  4. Smak til med salt og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 12:50:50