Wok med nudler

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En mild og god wok med biffstrimler, nudler og sprø grønnsaker. En rask og spennende rett som hele familien vil like.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 4 ss soyasaus
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 4 ts sukker
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk gulrot
  • 400 g brokkoli
  • 4 ss olje
  • 1 pk eggnudler á 200g

Slik gjør du

Visste du at: Reglene for bruk av antibiotika til norske dyr er veldig restriktive og som resultat har vi faktisk lavest antibiotika bruk i hele Europa. 

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken, hell nudlene over i en sil og skyll godt. Sett til side.
  2. Bland fiskesaus, soyasaus, buljong og sukker til en saus. Del brokkoli i tommelstore biter og gulroten i staver. Skrell ingefæren og hvitløken, riv med rivjern.   
  3. Varm opp en wok eller stor stekepanna med halvparten av oljen. Stek biffstrimler i ca. 2 minutter. Stek kjøttet i to omganger sånn at det ikke blir kokt. Legg kjøttet i en skål og sett til side.  
  4. Stek brokkoli og gulrot i resten av oljen ca. 2 min. Tilsett ingefær, hvitløk, biffstrimlene og sausen og la det koke i ca. 1 minutt. Bland inn i nudlene og kok i ett minutt til.
  5. Server gjerne med søt chilisaus eller soya. 

 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.