Naturwok

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wok-retter. Her har vi brukt naturris sammen med woken. Naturris er upolert og har bevart det meste av risens naturlige mineraler og vitaminer. Naturris har også en deilig, nøtteaktig smak, som passer godt til denne retten.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk gul paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 240 g naturris
Vis næringsinnhold
Energi
427kcal
Fett
7.4g
Protein
40.9g
Karbohydrater
47.2g
Jern
4.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Stek biff og finhakket hvitløk i olje et par minutter.
  3. Kutt grønnsakene og stek dem sammen med biffstrimlene. 
  4. Hell over soyasaus og hakket koriander. Bland godt.

Server naturwok med ris.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.