Ingredienser

  • 240 g naturris
  • 600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. gul paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

427kcal

Energi

7.4g

Fett

40.9g

Protein

47.2g

Karbohydrater

4.7mg

Jern

Del

Naturwok

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Strimlet biffkjøtt er raskt å tilberede og smaker nydelig i wok-retter. Her har vi brukt naturris sammen med woken. Naturris er upolert og har bevart det meste av risens naturlige mineraler og vitaminer. Naturris har også en deilig, nøtteaktig smak, som passer godt til denne retten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 240 g naturris
  • 600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. gul paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

427kcal

Energi

7.4g

Fett

40.9g

Protein

47.2g

Karbohydrater

4.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Stek biff og finhakket hvitløk i olje et par minutter.
  3. Kutt grønnsakene og stek dem sammen med biffstrimlene.
  4. Hell over soyasaus og hakket koriander. Bland godt.

Server naturwok med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant