Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Teriyakisaus

Hjemmelaget teriyakisaus

Ingredienser

porsjoner
  • 5 ss brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 1 bit "tommelfinger-stor", revet frisk ingefær
  • 4 ss worchestershiresaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag din egen teriyakisaus av ingredienser fra kjøkkenskapet. Teriyakisausen brukes som marinade eller grillsaus på kylling, svin og storfe.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 ss brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 1 bit "tommelfinger-stor", revet frisk ingefær
  • 4 ss worchestershiresaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna

Slik gjør du

  1. Visp alle ingrediensene sammen i en liten kjele. Kok opp under stadig visping. Tilsett mer vann om du synes sausen blir for tykk. 
Sausen har lang holdbarhet og kan oppbevares kaldt i kjøleskapet i minst en måned.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 15:13:13