Ingredienser

  • 5 ss brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 1 bit "tommelfinger-stor", revet frisk ingefær
  • 4 ss worchestershiresaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
Del

Hjemmelaget teriyakisaus

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag din egen teriyakisaus av ingredienser fra kjøkkenskapet. Teriyakisausen brukes som marinade eller grillsaus på kylling, svin og storfe.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 5 ss brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 1 bit "tommelfinger-stor", revet frisk ingefær
  • 4 ss worchestershiresaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna

Slik gjør du

  1. Visp alle ingrediensene sammen i en liten kjele. Kok opp under stadig visping. Tilsett mer vann om du synes sausen blir for tykk. 
Sausen har lang holdbarhet og kan oppbevares kaldt i kjøleskapet i minst en måned.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant