Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tagliata med parmesan og ruccula

Tagliata med parmesan og ruccula

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g biff av entrecôte storfe
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 båter rensede hvitløk
  • 65 g ruccula
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g parmesan
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tagliata med parmesan og ruccula er en enkel, men smakfull og sunn middag. Kan også brukes som en forrett eller smårett, men serveres tradisjonelt som en delikat middag med et godt brød til. Vi har brukt entrecôte, men du kan også bruke ytrefilet eller andre stykingsdeler.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g biff av entrecôte storfe
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 båter rensede hvitløk
  • 65 g ruccula
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g parmesan
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne sammen med et godt brød eller focaccia.

Tagliata med parmesan og ruccula

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 17.12.2025 06:14:02