Bulgursalat med egg

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til matpakka eller den tradisjonelle middagen! 

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 8 stk egg
  • 1 stk fennikel
  • 6 stk vårløk
  • 6 stk soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 15 stk sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss hvitløksolje
  • 40 g hasselnøtter ristet i panne
Vis næringsinnhold
Energi
550kcal
Fett
34.1g
Protein
22.4g
Karbohydrater
34.2g
Jern
5.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Tilbered bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.
  2. Kok egg i 8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  3. Skjær fenikkel og vårløk i tynne skiver, og finhakk solørket tomat og bladpersille. Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle.

Server bulgursalaten med egg. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.