Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 8 stk. egg
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 6 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 40 g hasselnøtter ristet i panne
  • 2 ss hvitløksolje
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 15 stk. sorte oliven
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

550kcal

Energi

34.1g

Fett

22.4g

Protein

34.2g

Karbohydrater

5.1mg

Jern

Del

Bulgursalat med egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til matpakka eller den tradisjonelle middagen! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 8 stk. egg
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 6 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 40 g hasselnøtter ristet i panne
  • 2 ss hvitløksolje
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 15 stk. sorte oliven
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

550kcal

Energi

34.1g

Fett

22.4g

Protein

34.2g

Karbohydrater

5.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Tilbered bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.
  2. Kok egg i 8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  3. Skjær fenikkel og vårløk i tynne skiver, og finhakk solørket tomat og bladpersille. Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle.

Server bulgursalaten med egg. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant