Sprø couscoussalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En couscoussalat passer til det aller meste, hele året! Her har du en variant med agurk, som gir deilig sprø tyggemotstand. Enkle råvarer, enkel tilberedning og full uttelling på smak.

Ingredienser

  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 ss olje
  • 1 ts salt

  • 0,5 stk agurk
  • 2 stk tomat
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss hakket bladpersille
  • Saft av 0,5 stk sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, olje og salt, og tilsett couscous. Rør om, og la det trekke i 4-5 minutter. Hell av kokevannet og avkjøl.
  2. Skjær agurk, tomat og løk i små biter, og bland dette inn i couscous sammen med hakket mynte og persille.
  3. Bland inn sitronsaft og olivenolje og smak til med litt salt og pepper. La gjerne salaten stå og utvikle smak en times tid før servering.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.