Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sprø couscoussalat

Sprø couscoussalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ts salt

  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss hakket bladpersille
  • Saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En couscoussalat passer til det aller meste, hele året! Her har du en variant med agurk, som gir deilig sprø tyggemotstand. Enkle råvarer, enkel tilberedning og full uttelling på smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl couscous
  • 2,5 dl vann
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ts salt

  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss hakket bladpersille
  • Saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, olje og salt, og tilsett couscous. Rør om, og la det trekke i 4-5 minutter. Hell av kokevannet og avkjøl.
  2. Skjær agurk, tomat og løk i små biter, og bland dette inn i couscous sammen med hakket mynte og persille.
  3. Bland inn sitronsaft og olivenolje og smak til med litt salt og pepper. La gjerne salaten stå og utvikle smak en times tid før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB12 29.11.2023 07:21:26