Lagre

Ingredienser

  • 300 g roastbiff i skiver
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 dl quinoa
  • 0,5 ts salt
  • 1 boks hermetiske linser
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 dl kesam original, 8 % 1%
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

675kcal

Energi

14.5g

Fett

62.8g

Protein

70.2g

Karbohydrater

13.9mg

Jern

Del

Quinoasalat med roastbiff

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Quinoa er frø som kommer fra Sør Amerika og har samme bruksområde som ris og couscous. Prøv den i en salat! Her blir salaten servert sammen med roastbiff, et kjøttpålegg som er en kilde til jern.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 300 g roastbiff i skiver
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 dl quinoa
  • 0,5 ts salt
  • 1 boks hermetiske linser
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 dl kesam original, 8 % 1%
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

675kcal

Energi

14.5g

Fett

62.8g

Protein

70.2g

Karbohydrater

13.9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok opp buljong i en kjele og tilsett quinaokornene. La det koke under lokk i 15 minutter. Tilsett salt og la dem stå å svelle  i 5 minutter.
  2. Skjær paprika i små terninger. Skyll linsene og bland dem med paprika, quinoa og hakket persille.

Server quinoasalaten med roastbiff og en skje kesam.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant