Ingredienser

  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss hakkede peanøtter
  • 1 ss limesaft
  • 3 ss vann
  • 1 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

245kcal

Energi

8.9g

Fett

2.3g

Protein

35.9 g

Karbohydrat

0.2mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Hoisin dipp-saus

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hoisinsaus er en kinesisk dippsaus som passer godt til retter med storfe, kylling, and og svin. Enten som dipp til vårruller, pensle grillspyd med eller som tilbehør til crispy duck. Her har vi lagd en dipp-saus som inneholder hoisin med også masse annet godt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss hakkede peanøtter
  • 1 ss limesaft
  • 3 ss vann
  • 1 ss hakket frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

245kcal

Energi

8.9g

Fett

2.3g

Protein

35.9 g

Karbohydrat

0.2mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene.
La gjerne dippen stå en time i kjøleskapet for at smaken skal sette seg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant