Hoisin dipp-saus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hoisinsaus er en kinesisk dippsaus som passer godt til retter med storfe, kylling, and og svin. Enten som dipp til vårruller, pensle grillspyd med eller som tilbehør til crispy duck. Her har vi lagd en dipp-saus som inneholder hoisin med også masse annet godt. 

Ingredienser

  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss søt soyasaus (kecap manis)
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 2 ss hakkede peanøtter
  • 1 ss limesaft
  • 3 ss vann
  • 1 ss hakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
245kcal
Fett
8.9g
Protein
2.3g
Karbohydrat
35.9 g
Jern
0.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene.
La gjerne dippen stå en time i kjøleskapet for at smaken skal sette seg.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.