Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Varm gazpacho med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter
  • 1 stk. agurk i grove biter
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (à 400 g)
  • 0,5 l vann
  • 4 skiver brød
  • 1 ss olje til stekiing
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking

Gazpacho:

Brødkrutonger:

Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

337 kcal

Energi

12.8 g

Fett

29.1 g

Protein

23.6 g

Karbohydrater

2.7 mg

Jern

Del

Varm gazpacho med strimlet svinekjøtt

(11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gazpacho er en spansk grønnsakssuppe som smaker fantastisk både kald og varm. Her er en variant hvor freste, moste grønnsaker gir en fløyelsmyk smak og konsistens. Server med norsk svinekjøtt i strimler, og du får en supergod og rask middag!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter
  • 1 stk. agurk i grove biter
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (à 400 g)
  • 0,5 l vann
  • 4 skiver brød
  • 1 ss olje til stekiing
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking

Gazpacho:

Brødkrutonger:

Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

337 kcal

Energi

12.8 g

Fett

29.1 g

Protein

23.6 g

Karbohydrater

2.7 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 3c
Sjekk undersiden av paprikaen, har den fire «humper» er det en damepaprika og tre en mannepaprika. Damepaprikaen har flere frø, men er søtere og egner seg best om du skal spise den rå. Mannepaprikaen er best i matlaging.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 27.01.2023 00:10:58