Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødbetesuppe med strimlet svinekjøtt og bønnespirer

Rødbetsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper

Rødbetsuppe:

  • 500 g rødbete i grove biter
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 ts anisfrø
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til servering:

  • 1 pk bønnespirer (á 180g)
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 4 skiver grovt rugbrød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 378 kcal
Fett 7.5 g
Protein 30 g
Karbohydrater 43,3 g
Jern 3,8 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rødbetsuppe har fantastisk farge og smak. Topp suppen med stekte strimler av norsk svinekjøtt, sprø bønnespirer og frisk basilikum, og du har et deilig, varmende vintermåltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper

Rødbetsuppe:

  • 500 g rødbete i grove biter
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 ts anisfrø
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til servering:

  • 1 pk bønnespirer (á 180g)
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 4 skiver grovt rugbrød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 378 kcal
Fett 7.5 g
Protein 30 g
Karbohydrater 43,3 g
Jern 3,8 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Rødbeter er veldig fargesterke og vil garantert sette farge på både fingre og fjøl. Bruk derfor engangshansker og legg et ark matpapir på fjøla når du skal skrelle og kutte rødbeter.
Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt 3a

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 15:35:32