Eggerøre med urter Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Eggerøre kan varieres i det uendelige. Denne oppskriften er med urter, og du kan bruke de urtene du ønsker eller har tilgjengelig. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 10 stk egg 2 ss melk 1 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper 2 ss grovhakket frisk basilikum 1 ss finhakket frisk gressløk 1 stk liten vårløk 1 ss finhakket frisk kjørvel Vis næringsinnhold Energi 202kcal Fett 14g Protein 17,6g Karbohydrater 1,2g Jern 3,12mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du 1. Visp sammen eggene med melk, salt og pepper.2. Hakk urter og vårløk. Smelt smør i en panne og stek eggerøren på middels varme, like før den er ferdig har du oppi alle urtene og vårløk og vender det inn. 3. Server gjerne med grovt brød. Hvordan lage eggerøre: Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.