Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Scrambled eggs

Scrambled eggs

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 193 kcal
Fett 15 g
Protein 14 g
Karbohydrater 0 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Scrambled eggs - fløyelsmyk eggerøre, perfekt til søndagsfrokosten eller sammen med spekemat. Pass bare på å ta den av varmen før den er helt ferdig - da blir den perfekt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 193 kcal
Fett 15 g
Protein 14 g
Karbohydrater 0 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Scrambled eggs kan lages både med og uten væske. Det vanligste å bruke er ca 1 ss vann per egg, men vil du lage luksusutgaven, kan du erstatte vann med fløte.

Hemmeligheten med en perfekt eggerøre er tålmodighet og temperatur. Eggerøre og scrambled eggs skal ikke steke, bare koagulere - eller stivne. Rør i massen hele tiden under oppvarming og ikke bruk for høy varme.

Scrambled eggs kan serveres til alt fra røkt fisk til varm spagetti, og er kanskje det mest tradisjonelle innslaget på en buffet.

Scrambled eggs kan lages både med og uten væske. Det vanligste å bruke er ca 1 ss vann per egg, men vil du lage luksusutgaven, kan du erstatte vann med fløte.

Hemmeligheten med en perfekt eggerøre er tålmodighet og temperatur. Eggerøre og scrambled eggs skal ikke steke, bare koagulere - eller stivne. Rør i massen hele tiden under oppvarming og ikke bruk for høy varme.

Scrambled eggs kan serveres til alt fra røkt fisk til varm spagetti, og er kanskje det mest tradisjonelle innslaget på en buffet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB15 07.11.2024 23:12:40