Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 8 stk. egg
  • 75 g revet ost
  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 4 skiver brød
Del

Eggerøre med grønnsaker og ost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne eggerøren er nesten som en slags rørt omelett. Friske tomater og brød ved siden av gjør at denne retten passer til alle døgnets tider.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 8 stk. egg
  • 75 g revet ost
  • 1 pk cherrytomat
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 4 skiver brød

Slik gjør du

  1. Skrell løk. Finhakk løk og paprika. Varm en stekepanne på middels varme, tilsett oljen.
  2. Stek løken og paprika, og tilsett salt og pepper. Stek i ca 6 minutter til grønnsakene har blitt litt møre. 
  3. Pisk eggene lett og tilsett dem i pannen. Rør til du får en fin eggerøre. Ta av pannen av varmen og tilsett osten, rør til den har smeltet.
  4. Del opp tomatene. Ha tomatene og persillen i og rør forsiktig rundt. Server med en salat og ristet brød ved siden av. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant