Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Viltsauté

Viltsauté

Ingredienser

porsjoner

Saus:

  • 3 dl matfløte
  • 2 dl kjøttkraft evt. utblandet buljongterning
  • 1 ts tørket timian
  • 5 g hel rosépepper
  • 1 ss maisenna rørt ut i litt kaldt vann
  • 4 stk. sjalottløk delt i to
  • 1 stk. liten sellerirot i biter
  • 3 stk. gulrot i biter
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er mange måter å servere reinsdyrkjøtt på, denne liker alle. Nydelig mild saus til mørt og magert kjøtt.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Saus:

  • 3 dl matfløte
  • 2 dl kjøttkraft evt. utblandet buljongterning
  • 1 ts tørket timian
  • 5 g hel rosépepper
  • 1 ss maisenna rørt ut i litt kaldt vann
  • 4 stk. sjalottløk delt i to
  • 1 stk. liten sellerirot i biter
  • 3 stk. gulrot i biter
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server viltsauté med en grønn salat og godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 22.05.2024 23:34:47