Reinsdyrpølse med syltet rødløk

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Hva er bedre enn en skikkelig god pølse når du er på tur? Ta med deg reinsdyrpølse og syltet rødløk neste gang du får lyst på ekstra spennende turmat. Syltet rødløk kan lages på forhånd og oppbevares i en tett boks eller termos. 

Ingredienser

  • 2 stk. pølse av reinsdyr
  • 2 stk. pølsebrød
  • 8 stk. aromasopp
  • 1 ss smør

Syltet rødløk

  • 2 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Slik gjør du

  1. Skjær rødløk i skiver. Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Legg i rødløk og pepperkorn når sukkeret har løst seg opp. 
  2. Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl. Ha i en termos eller boks om du skal ha den med på tur. 
  3. Rens og skjær sopp i skiver. Soppen kan stekes ferdig før du drar på tur, eller de kan stekes sammen med litt smør på en primus. 
  4. Varm smør i en stekepanne eller primus. Stek sopp og pølser. Server pølsene i pølsebrød sammen med stekt sopp og syltet rødløk. 

Reinsdyrpølse med syltet rødløk

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.