Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 0,5 stk. kålrot
  • 1 ss maisenna
  • 3 ss hakket frisk dill eller andre friske urter
Del

Posjert kyllingfilet med rotfrukter og urtesaus

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha mye smak uten å tilsette så mye fløte eller rømme? Da bør du prøve denne retten med kylling, rotfrukter og nydelig urtesaus.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 0,5 stk. kålrot
  • 1 ss maisenna
  • 3 ss hakket frisk dill eller andre friske urter

Slik gjør du

  1. Kok opp buljong og legg i kyllingfileter. La dem trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca. 15-20 minutter. Ta filetene ut av buljongen og la dem ligge tildekket mens du koker grønnsakene.
  2. Skjær grønnsakene i ca. 2 cm store terninger. Legg dem i buljongen og la dem koke til de er møre, ca. 10 minutter. Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat.
  3. Rør ut maisenna i litt vann og tilsett i buljongen under visping. Kok opp og tilsett raust med hakkede urter.
  4. Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på rotfruktene. Hell sausen over til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant