Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med dill- og kaperssaus

Ingredienser

  • 160 g naturris
  • 2 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli , delt i små buketter

Dill- og kaperssaus:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss kapers
  • 2 dl matyoghurt
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss hakket frisk dill
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

405 kcal

Energi

12.5 g

Fett

32.6 g

Protein

34.4 g

Karbohydrater

1.1 mg

Jern

Del

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus er en deilig hverdagsrett med masse smak! I stedet for å steke fileten i panne trekkes den i buljong.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 160 g naturris
  • 2 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli , delt i små buketter

Dill- og kaperssaus:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss kapers
  • 2 dl matyoghurt
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss hakket frisk dill
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

405 kcal

Energi

12.5 g

Fett

32.6 g

Protein

34.4 g

Karbohydrater

1.1 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 30.03.2023 01:14:53