Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
020 Slik steker du kyllingfilet til mange.png

Hvordan steke kyllingfilet til mange

Har du flere på besøk er det ikke noe hokus pokus å servere kyllingfilet. Det er rett og slett svært enkelt!

1. Kyllingfiletene bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Tørk filetene med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.

2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side i en varm stekepanne. Bruk margarin.

3. Legg filetene over i en langpanne og stikk steketermometer inn i den tykkeste delen av fileten.

4. Sette langpannen midt i ovnen ved 125 °C og stek til termometeret viser 68 °C . Dette tar ca. 30 minutter, i mellomtiden kan du forberede resten av måltidet.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 09.02.2023 10:43:12