Matpakkewrap med kyllingsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du rester av kylling er det perfekt å lage en påleggsalat. Du kan fylle salaten i hvetetortillas og få en deilig matpakkewrap du kan nyte til lunsj. 

Ingredienser

Kyllingsalat:

  • 200 g rester av ferdigstekt kyllingkjøtt
  • 1 stk rød paprika
  • 10 stk sukkererter
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk hardkokt egg
  • 2 dl kesam mager, 1 %
  • 2 ss majones
  • skall og saft av 0,5 stk sitron
  • 1 ts finhakket frisk timian

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk hvetetortilla

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingkjøttet i passende biter.
  2. Skyll og rens paprika, sukkerter og vårløk. Kutt paprika i små terninger, sukkererter i små biter og vårløk i tynne skiver. 
  3. Rens og del egg i mindre biter.
  4. Bland alt i en bolle.
  5. Tilsett kesam, majones, revet sitronskall og finhakket timian.
  6. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  7. Legg salatblad på hvetetortillas og fordel kyllingsalaten på lefsene. Server lefsene med et dryss nykvernet pepper, eller rull dem sammen og legg dem i matpakken. Det kan være lurt å pakke lefsene inn i matpapir om du skal ha de i matpakken, slik at salaten holder seg i lefsene. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.