Lagre

Ingredienser

Kyllingsalat:

  • 200 g rester av ferdigstekt kyllingkjøtt
  • 1 stk. rød paprika
  • 10 stk. sukkererter
  • 1 stk. vårløk
  • 2 stk. hardkokt egg
  • 2 dl kesam mager, 1 %
  • 2 ss majones
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts finhakket frisk timian

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. hvetetortilla
Del

Matpakkewrap med kyllingsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av kylling er det perfekt å lage en påleggsalat. Du kan fylle salaten i hvetetortillas og få en deilig matpakkewrap du kan nyte til lunsj. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Kyllingsalat:

  • 200 g rester av ferdigstekt kyllingkjøtt
  • 1 stk. rød paprika
  • 10 stk. sukkererter
  • 1 stk. vårløk
  • 2 stk. hardkokt egg
  • 2 dl kesam mager, 1 %
  • 2 ss majones
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts finhakket frisk timian

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. hvetetortilla

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingkjøttet i passende biter.
  2. Skyll og rens paprika, sukkerter og vårløk. Kutt paprika i små terninger, sukkererter i små biter og vårløk i tynne skiver. 
  3. Rens og del egg i mindre biter.
  4. Bland alt i en bolle.
  5. Tilsett kesam, majones, revet sitronskall og finhakket timian.
  6. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  7. Legg salatblad på hvetetortillas og fordel kyllingsalaten på lefsene. Server lefsene med et dryss nykvernet pepper, eller rull dem sammen og legg dem i matpakken. Det kan være lurt å pakke lefsene inn i matpapir om du skal ha de i matpakken, slik at salaten holder seg i lefsene. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant