Wrap med eggerøre Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Eggerøre er sykt godt - enten det er til frokost, lunsj, middag eller en snack på kvelden. Her har eggerøren fått følge av tortillalefser, glasert bacon og en deilig dressing med asiatiske smaker. Nam! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner Eggerøre: 6 stk egg 6 ss vann 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 2 ss smør eller margarin til steking Dressing: 2 ss søt soyasaus (ketjap manis) skall og saft av 1⁄2 stk lime 1⁄2 stk finhakket grønn chili 1 ss finhakket frisk koriander Til servering: 3 skiver kalkunbacon 1 ss honning 1⁄2 pk blandet babybladsalat (á 65 g ) 4 stk mini tortillalefser (eventuelt 1 stor per pers) 2 ss friske urter eller spirer, gjerne micro koriander Slik gjør du Bland sammen ketjap manis, skall og saft av lime, grønn chili og finhakket koriander til en dressing. Skjær bacon i små biter. Visp sammen egg, vann, salt og pepper i en bolle. Varm en stekepanne og ha i smør eller margarin. Hell eggeblandingen i pannen, og dra forsiktig blandingen mot midten av pannen etterhvert som den stivner. Når alt egget har stivnet, legg eggerøren over på et fat. Varm pannen på nytt, og stek raskt bacon i litt smør eller margarin til det har fått en gyllen farge og har blitt sprøtt. Hell i honning og rør rundt. Anrett lune tortillalefser med litt salat, eggerøre og glasert bacon. Topp med masse friske urter eller spirer til pynt, og drypp over dressingen. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.