Kremet kyllingsalat

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En kremet kyllingsalat kan brukes som pålegg, i matpakka, på en buffet eller som en forrett. Har du kyllingkjøtt til overs, er dette en smakfull måte å bruke det på.

Ingredienser

  • 200 g ferdigstekt kyllingkjøtt fra lår eller filet
  • 1 stk rød paprika
  • 10 stk sukkererter
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk hardkokt egg
  • 2 dl kesam mager, 1 %
  • 2 ss majones
  • 0,5 stk sitron
  • 1 ts frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingkjøttet i passende biter.
  2. Skyll og rens paprika, sukkerter og vårløk. Kutt paprika i små terninger, sukkererter i små biter og vårløk i tynne skiver. 
  3. Rens og del egg i mindre biter.
  4. Bland alt i en bolle. Tilsett kesam, majones, revet sitronskall og finhakket timian.
  5. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Har du små kokker i huset? La barna lage kremet kyllingsalat med karri helt selv på MatStart.

Prøv matpakkewrap med kyllingsalat om du ønsker noe nytt og spennende i matpakken! 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.