Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wrap med salami og kremost

Wrap med salami og kremost

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalat:

  • 1 skive brød
  • 0,5 ss olivenolje
  • 4 stk. små plommetomat
  • 4 stk. små tomat
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Wrap med salami og kremost:

  • 125 g kremost lett
  • 1,5 stk. hvetetortilla
  • 3 blader hodesalat eller annen salat
  • 5 skiver salami
  • 6 blader frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I denne matboksen møtes det italienske, med det norske pålegget og de meksikanske lefsene. En herlig fusion av en matpakke!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalat:

  • 1 skive brød
  • 0,5 ss olivenolje
  • 4 stk. små plommetomat
  • 4 stk. små tomat
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Wrap med salami og kremost:

  • 125 g kremost lett
  • 1,5 stk. hvetetortilla
  • 3 blader hodesalat eller annen salat
  • 5 skiver salami
  • 6 blader frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 12:53:58