Wrap med salami og kremost

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

I denne matboksen møtes det italienske, med det norske pålegget og de meksikanske lefsene. En herlig fusion av en matpakke!

Ingredienser

  • 4 stk små plommetomat
  • 4 stk små tomat
  • 1 skive brød
  • 6 blader frisk basilikum
  • 12 ss olivenolje

Wrap

  • 112 stk hvetetortilla
  • 3 stk salatblad
  • 125 g kremost lett
  • 5 skiver salami

Dressing

  • 2 ss virgin olivenolje
  • 1 ts sitronsaft
  • 14 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær brødet i terninger. Ha dem i en bolle, og tilsett olivenolje. Stek brødterningene gylne i en middels varm stekepanne.
  2. Skyll og del tomatene. Bland tomater med brødterninger. Legg opp på fat.
  3. Ringle over med sitronsaft og olivenolje. Dryss på med salt og pepper. Og gjerne revet sitronskall.
  4. Fordel kremosten på lefse. Legg på salat og salami, og rull lefsene sammen. Skjær lefense i passende biter til matboksen. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.