Spinatwrap med kalkun

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Digge spinatwraps fylt med salat, kalkunpålegg, avokado og rødløk passer kjempegodt i matpakka. Grønt, friskt og godt! 

Ingredienser

  • 5 stk egg
  • 1 ss flytende honning (valgfritt)
  • ½ ts salt
  • ½ dl hvetemel
  • dl melk
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking

  • ½ stk rødløk
  • 2 stk små avokado
  • 2 stk hjertesalat
  • 200 g naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
Vis næringsinnhold
Energi
371kcal
Fett
23.7g
Protein
22.9g
Karbohydrater
14.4g
Jern
2.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.
  2. Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
Matpakke eller lunsj til dagen etter? Pannekakene kan fint pakkes inn og oppbevares i kjøleskapet til dagen etter.
  1. Skjær løk i tynne skiver. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.

Fyll wrapsene med salat, rødløk, avokado og kalkunpålegg.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.