Quesadilla med kjøttdeig og mais Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder 4 stk maistortilla eller hvetetortilla 2 dl revet hvitost 1 dl hermetiske maiskorn 1 dl salsa , gjerne sterk Slik gjør du Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre over og klem godt sammen. Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side. Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av. I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.