Lagre

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk. maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk
Del

Quesadilla med kjøttdeig og mais

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk. maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

  1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre  over og klem godt sammen.
  2. Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant