Svin Tikka i pita

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Forandring fryder, som kjent. Så hvorfor ikke forandre til noe indisk? Tikka masalasaus er tilgjengelig i de fleste butikker over hele landet. Den består av løk, olje, tomatpuré og forskjellige krydder.

Ingredienser

  • 2 stk skinkebiff
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk pitabrød
  • 4 ss tikka masala saus
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 0,5 stk løk i ringer
  • 6 skive agurk
  • 2 stk salatblad
Vis næringsinnhold
Energi
514kcal
Fett
20.68g
Protein
45.57g
Karbohydrater
36.03g
Jern
2.47mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Krydre skinkebiffene med salt og pepper, og grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Grill gjerne pitabrødene på hver side. Har du ikke grill kan du  steke biffene i stekepanne og varme pitabrødene i ovn.
  2. Bland Tikka Masala-saus og yoghurt.
  3. Kutt løk, agurk i skiver og salat i strimler.
  4. Legg løk, agurk, salat og skinkebiff sammen med sausen i pitabrødene. 

Server straks.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.