Ingredienser

  • 2 stk. skinkebiff
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk. pitabrød
  • 4 ss tikka masala saus
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 0,5 stk. løk i ringer
  • 6 skiver agurk
  • 2 stk. salatblad
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

514kcal

Energi

20.68g

Fett

45.57g

Protein

36.03g

Karbohydrater

2.47mg

Jern

Del

Svin tikka i pita

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Forandring fryder, som kjent. Så hvorfor ikke forandre til noe indisk? Tikka masalasaus er tilgjengelig i de fleste butikker over hele landet. Den består av løk, olje, tomatpuré og forskjellige krydder.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. skinkebiff
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk. pitabrød
  • 4 ss tikka masala saus
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 0,5 stk. løk i ringer
  • 6 skiver agurk
  • 2 stk. salatblad
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

514kcal

Energi

20.68g

Fett

45.57g

Protein

36.03g

Karbohydrater

2.47mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre skinkebiffene med salt og pepper, og grill dem i ca. 2 minutter på hver side.
  2. Grill gjerne pitabrødene på hver side. Har du ikke grill kan du steke biffene i stekepanne og varme pitabrødene i ovn.
  3. Bland tikka masala saus og yoghurt.
  4. Kutt løk, agurk i skiver og salat i strimler.
  5. Legg løk, agurk, salat og skinkebiff sammen med sausen i pitabrødene.

Server straks.

Svin tikka i pita

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant