Tikka lasagne

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk. lasagneplater
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 °C.

  1. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje. Tilsett tikka masala saus.
  2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.
  3. Strø over revet ost. Stek lasagnen i ca. 20 minutter.

Server med salat og rømme.

I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.