Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk. lasagneplater
  • 100 g revet hvitost
Del

Tikka lasagne

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk. lasagneplater
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 °C.

  1. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje. Tilsett tikka masala saus.
  2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.
  3. Strø over revet ost. Stek lasagnen i ca. 20 minutter.

Server med salat og rømme.

I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant