Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller à la krem

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g kjøttboller
  • 1 pk fersk tortellini à 250 g
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts provencekrydder
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
Del

Kjøttboller à la crème

(6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Mange elsker kremsaus og mange elsker kjøttboller. Hvorfor ikke lage en superenkel kombinasjon av disse to fortreffeligheter? Snaddermat laget på under 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 300 g kjøttboller
  • 1 pk fersk tortellini à 250 g
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts provencekrydder
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Slik gjør du

  1. Kok pasta og varm kjøttbollene etter anvisning på pakkene.
  2. Kok opp fløte og ha i krydderet..Ha i ferdig kokt pasta og rør godt. Serveres sammen med kjøttboller og salat.

Her finner du oppskrift på kjøttboller laget fra bunnen av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 26.03.2023 21:28:37