Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller i tomatsaus

Kjøttboller i tomatsaus

Ingredienser

porsjoner

Kjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts muskatblomme
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ss griljermel
  • 1 stk. egg
  • 2 ss nøytral olje til steking

Saus og pasta:

  • 400 g tagliatelle
  • 1 glass tomatsaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig. Mildere i egensmak men vil falle i meget god jord også hos de aller minste. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts muskatblomme
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ss griljermel
  • 1 stk. egg
  • 2 ss nøytral olje til steking

Saus og pasta:

  • 400 g tagliatelle
  • 1 glass tomatsaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Velger du å bruke fersk pasta kan du beregne ca. 125 gram per porsjon. Kok den i ca. 4 minutter i boblekokende lettsaltet vann. Ved å blande pastaen inn i sausen før servering holder pastaen seg bedre, den vil holde seg varmere og fremstå mer delikat enn om du bare øser den over pastaen. Du kan også lage hjemmelaget pasta

Server pasta med tomatsaus og kjøttboller og gjerne med et dryss parmesan over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 21.04.2024 17:21:17