Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Blings med eggesalat

Ingredienser

  • 2 skiver brød
  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. salatblad
  • 2 skiver spekeskinke
Del

Blings med eggesalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En digg sandwich med eggesalat og norsk spekeskinke. Kremet eggesalat og salt skinke er en smakfull match. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 skiver brød
  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. salatblad
  • 2 skiver spekeskinke

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem.
  2. Bland creme fraiche og majones.
  3. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær gode skiver av brødet. 
  5. Skyll salat og legg på brødet. Fordel eggesalaten og legg på spekeskinke. Topp med brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 05:03:57