Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blings med eggesalat

Blings med eggesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver brød
  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ss majones
  • 1 blad crispisalat
  • 2 skiver spekeskinke
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En digg sandwich med kremet eggesalat og tynne skiver av norsk spekeskinke er mat som passer til mange anledninger.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver brød
  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ss majones
  • 1 blad crispisalat
  • 2 skiver spekeskinke

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem.
  2. Bland creme fraiche og majones.
  3. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær gode skiver av brødet. 
  5. Skyll salat og legg på brødet. Fordel eggesalaten og legg på spekeskinke. Topp med brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 28.05.2024 05:36:05