Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rundstykke med eggesalat

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 0,75 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. grovt rundstykke
  • 1 stk. salatblad
  • 100 g cantaloupe melon
  • 2 ss blåbær
  • 15 stk. sukkererter
Del

Rundstykke med eggesalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En skikkelig proff matpakke med eggesalat, melon og sukkererter.! Lag den gjerne dagen før, så sparer du tid før du må storme ut til en ny dag. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 0,75 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. grovt rundstykke
  • 1 stk. salatblad
  • 100 g cantaloupe melon
  • 2 ss blåbær
  • 15 stk. sukkererter

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem.
  2. Bland creme fraiche og majones.
  3. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Del rundstykke i to. Legg på salat og eggesalat. Del rundstykket, og legg i matboksen. 
  5. Skrell melon og del melonkjøttet i biter. Legg det i matboksen sammen med blåbærene. Skyll sukkererter, og ha de i matboksen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2023 00:06:22