Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel eggesalat

Enkel eggesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 2 ss majones
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god klassiker - eggesalat. For mange er den selvsagt på koldtbordet eller i baguetten. Her er vår helt enkle basisoppskrift. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 2 ss majones
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Visste du at det er en fordel å romtemperere egg før koking? Da sprekker ikke egget så lett under koking. Hardkokte egg blir dessuten mye enklere å skrelle, sammenlignet med egg som tas rett ut av kjøleskapet før koking.

Vi kan også anbefale eggesalat med vårløk, som er en svært populær eggesalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 22.07.2024 19:59:02