Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med grønnsaker i ovn

Røkt svinekam og grønnsaker i ovn

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g røkt svinekam
  • 250 g potet , gjerne stor potet
  • 150 g tomat
  • 150 g rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje til formen
  • 4 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 25 g smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Røkt svinekam med deilig salt- og røykaroma er med på å gi smak til grønnsakene i denne morsomme og fargerike retten. Formen er fin å tilberede i god tid før servering, og lager seg selv i stekeovnen mens du gjør andre ting. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g røkt svinekam
  • 250 g potet , gjerne stor potet
  • 150 g tomat
  • 150 g rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje til formen
  • 4 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 25 g smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten rykende varm, gjerne med godt, ferskt brød til å suge opp den deilige kraften i formen.

Om du vil gjøre retten ekstra lekker, kan du toppe den med litt smuldret fetaost og ristede pinjekjerner. Det er også nydelig å drysse over revet ost og gratinere retten til osten er myk og gyllen.

Røkt svinekam med grønnsaker i ovn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 26.04.2024 04:43:59