Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkt svinekam med grønnsaker i ovn

Røkt svinekam og grønnsaker i ovn

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g røkt svinekam
  • 250 g potet , gjerne stor potet
  • 150 g tomat
  • 150 g rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje til formen
  • 4 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 25 g smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Røkt svinekam med deilig salt- og røykaroma er med på å gi smak til grønnsakene i denne morsomme og fargerike retten. Formen er fin å tilberede i god tid før servering, og lager seg selv i stekeovnen mens du gjør andre ting. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g røkt svinekam
  • 250 g potet , gjerne stor potet
  • 150 g tomat
  • 150 g rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje til formen
  • 4 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 25 g smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten rykende varm, gjerne med godt, ferskt brød til å suge opp den deilige kraften i formen.

Om du vil gjøre retten ekstra lekker, kan du toppe den med litt smuldret fetaost og ristede pinjekjerner. Det er også nydelig å drysse over revet ost og gratinere retten til osten er myk og gyllen.

Røkt svinekam med grønnsaker i ovn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB12 29.11.2023 07:30:42