Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rekesmørbrød

Rekesmørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ss smør eller margarin
  • 2 blader bladsalat eller annen salat
  • 30 g reker eller krepsehaler
  • 5 g majones
  • 1 skive sitron
  • 2 stk. forvellede frisk grønn asparges eller hermetiske
  • 1 ts sort lodderogn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et smørbrød spises først med øynene, deretter med munnen. Det skal være høyt, lekkert og mettende. Våre matglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager dine smørbrød på dansk vis, blir de garantert en suksess i en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ss smør eller margarin
  • 2 blader bladsalat eller annen salat
  • 30 g reker eller krepsehaler
  • 5 g majones
  • 1 skive sitron
  • 2 stk. forvellede frisk grønn asparges eller hermetiske
  • 1 ts sort lodderogn

Slik gjør du

  1. Smør smør eller margarin på brødskiven og legg på salatblader.
  2. Legg en klatt majones på salaten, og anrett rekene rundt majonesen, slik at det blir høyt. 
  3. Sprøyt på litt mer majones og pynt med en skive sitron, aspargestopper, sort lodderogn og eventuelt urter.
Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 11:10:07