Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rekesmørbrød

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g reker eller krepsehaler
  • 5 g majones
  • 1 skive sitron
  • 2 stk. forvellede grønn frisk asparges eller hermetiske
  • 1 ts sort lodderogn
Del

Rekesmørbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g reker eller krepsehaler
  • 5 g majones
  • 1 skive sitron
  • 2 stk. forvellede grønn frisk asparges eller hermetiske
  • 1 ts sort lodderogn

Slik gjør du

  1. Smør margarin på loffskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  2. Legg rekene pent på og sprøyt på majones i en rosett på toppen.
  3. Skjær et kutt i sitronskiva halvveis gjennom og vri den som en vifte over majonesen. Pynt med aspargestopper, sort lodderogn og eventuelt urter.
Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2023 00:20:34