Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjøkreps med agurk- og fennikelsalat

Sjøkreps med agurk- og fennikelsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. sjøkreps
  • revet skall 0,5 stk. sitron
  • 2 ss smør
  • 2 ss hakket frisk koriander

Agurk- og fennikelsalat:

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. fennikel
  • 5 g tørket butare (kan sløyfes)
  • saft av 0,25 stk. sitron

Soyadressing:

  • 3 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • saft av 0,25 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mon tro om det ikke er fersk sjøkreps som troner aller øverst på pallen over de beste skalldyrene? De lekre krepsedyrene er iallfall ettertraktet og populære, så grip sjansen når du finner dem i fiskedisken!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. sjøkreps
  • revet skall 0,5 stk. sitron
  • 2 ss smør
  • 2 ss hakket frisk koriander

Agurk- og fennikelsalat:

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. fennikel
  • 5 g tørket butare (kan sløyfes)
  • saft av 0,25 stk. sitron

Soyadressing:

  • 3 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • saft av 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Vil du servere dette som en liten smårett kan du beregne 2 sjøkreps per person.
Sjøkrepsen kan også grilles. Da legger du krepsen rett på grillen i 3-4 minutter til smøret har smeltet og kjøttet har blitt hvitt.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 14.12.2024 06:32:25