Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. snadderpølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 40 g spirer
Del

Pølse med eple- og rødbetsalsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. snadderpølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 40 g spirer

Slik gjør du

  1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger, vårløk i tynne skiver. Ha alt  i en bolle sammen med finhakket persille og revet hvitløk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  2. Skjær små skråsnitt på hver side av pølsene, da unngår du at de sprekker. Legg pølser på grillen og grill til de er pent gyllne rundt det hele, 2-3 minutter. Pølsene kan også stekes i en grillpanne eller vanlig stekepanne. 
  3. Varm pølsebrød og smør på kremost.

Anrett de varme pølsene i pølsebrødene, topp med eple- og rødbetsalat. Dryss over spirer ved servering. 

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant