Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med eple- og rødbetsalsa

Pølse med eple- og rødbetsalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 1 dl alfalfaspirer eller andre spirer

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 1 dl alfalfaspirer eller andre spirer

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

Podcast-episode:

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.15060, server:MP-PRD-WEB11 17.07.2025 17:57:12