Ingredienser

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 1 båt revet hvitløk
  • 3 stk. vårløk
  • saft og skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47kcal

Energi

0.2g

Fett

1.2g

Protein

9.1g

Karbohydrater

0.6mg

Jern

Del

Eple- og rødbetsalsa

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne salsaen er både frisk og fargerik. Kombinasjonen av jordlige smaker fra rødbeter sammen med den syrlige smaken fra eple og sitron, er en perfekt match. Server til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 1 båt revet hvitløk
  • 3 stk. vårløk
  • saft og skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

47kcal

Energi

0.2g

Fett

1.2g

Protein

9.1g

Karbohydrater

0.6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger og vårløk i tynne skiver. Ha det i en bolle sammen med persille og hvitløk.
  2. Smak til med sitron, salt og pepper, og anrett med spirer.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant