Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova uten eddik og maizena - Mini pavlova

Pavlova i airfryer

Ingredienser

4  porsjoner

Marengsbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 125 g sukker
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts hvitvinseddik

Fyll og pynt:

  • 2 dl ferdig Pavlovakrem
  • 8 stk. jordbær
  • 50 g blåbær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova er et sikkert vårtegn! En hit på 17.mai, i konfirmasjon og andre selskaper. Her har vi laget minipavlova i airfryer, perfekt når du vil lage en mindre porsjon - og kjapt går det også! Bruk ferdig pavlova-krem, eller lag vaniljekrem fra bunnen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Marengsbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 125 g sukker
  • 1 ss maisenna
  • 0,5 ts hvitvinseddik

Fyll og pynt:

  • 2 dl ferdig Pavlovakrem
  • 8 stk. jordbær
  • 50 g blåbær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pavlova uten eddik og maizena - Mini pavlova

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB12 25.02.2024 10:09:20