Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova med appelsin

Pavlova med appelsin

Ingredienser

8  porsjoner

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk. appelsin
  • 1 neve frisk mynte
  • 1 ss revet sjokolade
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sprø og seig pavlova med fløyelsmyk eggekrem og frisk appelsin! Perfekt å lage til påsken eller når du har lyst på en fresh og god kake. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk. appelsin
  • 1 neve frisk mynte
  • 1 ss revet sjokolade

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Trekk kjelen til side hvis det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen sprekke (skille seg). Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens.

Pavlova 3a
Pavlova 3c

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær. Eller kanskje du har lyst på en variant med smash eller påskegodt

Pavlova med appelsin

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 17:12:20