Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova ring

Pavlova ring

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Pynt:

  • 200 g jordbær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Form pavlovaen som en ring eller krans, for en ekstra lekker presentasjon. Nydelig å sette frem på kakebordet og minst like nydelig å sette tenna i! Topp med deilig eggekrem og friske bær. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker , gjerne finkornet
  • 2 ss maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl kremfløte

Pynt:

  • 200 g jordbær

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3b

Perfekt å sette frem til 17.mai frokosten!

Stemningsbilde 17.mai

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 26.04.2024 20:42:04