Kyllingnachos

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En superenkel koserett - nachos med kylling! Perfekt når du skal ha en rask middag, eller har rester av kyllingkjløttdeig eller grillet kylling du må bruke opp. 

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling
  • 1 ss olje til steking
  • 12 stk løk
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 pose tortillachips
  • ca. 300 g revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk finsnittet vårløk
  • 1 stk granateple
  • 1 stk lime
  • 12 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres kyllingkjøttdeig eller revet kylling til det er gyllent i en varm stekepanne med smør eller olje.
  2. Ha i finhakket løk og tacokrydder og fres et par minutter til. Ha i vann etter anvisning på krydderpakken.
  3. Legg tortillachips utover på et bakepapirkledd stekbrett eller i en stor ildfast form. Fordel kjøttblandingen over og dryss på ost. Vil du ha litt høyde på nachosen eller lage den i porsjoner, legg tortillachips, kjøttblanding og ost lag på lag i en stabel - avslutt med ost. 
  4. Sett stekebrettet i ovn på 225 °C til osten har smeltet.
  5. Finsnitt vårløk, rens granateple og dryss over nachosen rett før servering. 
  6. Pynt med frisk koriander. 

Frisk salat, limebåter, rømme og salsa smaker også godt til nachosen. 

  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.