Tacograteng

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Tacokrydder kan brukes til mer enn fredagstaco med tortillaslefser eller tacoskjell. En tacograteng med kjøttdeig av svin og grønnsaker er kjapp hverdagsmat for hele familien.

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 12 stk frisk ananas
  • 12 pakke cherrytomat
  • 125 g hvitost

Slik gjør du

1. Stek kjøttdeig i margarin i en varm stekepanne. Dryss på tacokrydder og følg anvisningen på posen.

2. Rens ananas og skjær den i biter, del cherrytomater i to. 

Har du ikke frisk ananas kan du også bruke ananas på boks.

3. Fordel kjøttdeig, ananas og tomater i en ildfast form. Dryss over revet ost.

4. Stek gratengen midt i ovnen på 225 ºC i ca. 15 minutter, eller til osten har fått gyllen farge. 

Server gjerne gratengen med salat, guacamole, rømme, tortillachips, lime og frisk koriander. Ris passer også godt til. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.