Lagre

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
  • 3 båter hakket hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 1,5 dl vann
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 pakke nachos chips eller tortillachips
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. jalapeño
  • 1 potte frisk koriander
Del

Tacosalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tacosalat er et supert alternativ til den klassiske fredagstacoen. Enkelt, smakfult og fresht. Du kan også lage tacosalaten med utgangspunkt i rester fra helgens taco. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
  • 3 båter hakket hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 1,5 dl vann
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 pakke nachos chips eller tortillachips
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. jalapeño
  • 1 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres karbonadedeig og finhakket hvitløk i en varm panne. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. 
For å redusere på salt kan du bytte ut tacokrydderet med 1 ts malt spisskummen og ½ ts malt chili eller du kan eksperimentere med dine favorittkryddere!
  1. Skjær rødløk i tynne skiver og legg i en bolle med sitronsaft i 5 minutter
  2. Fordel salaten, nachochips og karbonadedeigblandingen på tallerkener og topp med hakket vårløk, jalapeño i skiver og koriander.

Server gjerne med litt salsa, rømme og lime.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant