Tacosalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Tacosalat er et supert alternativ til den klassiske fredagstacoen. Enkelt, smakfult og fresht. Du kan også lage tacosalaten med utgangspunkt i rester fra helgens taco. 

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
  • 3 båt hakket hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 112 dl vann
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 stk rødløk
  • saft av 12 stk sitron
  • 2 stk hjertesalat
  • 1 pakke nachos chips eller tortillachips
  • 4 stk vårløk
  • 2 stk jalapeño
  • 1 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres karbonadedeig og finhakket hvitløk i en varm panne. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. 
Tips: Bytt ut taco krydderblandingen med 1 ts malt spisskummen og ½ ts malt chili eller eksperimenter med dine egne favorittkrydder!
  1. Skjær rødløk i tynne skiver og legg i en bolle med sitronsaft i 5 minutter
  2. Fordel salaten, nachoschips og karbonadedeigblandingen på tallerkener og topp med hakket vårløk, jalapeño i skiver og koriander.

Server gjerne med litt salsa, rømme og lime.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.