Nachos

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er skikkelig digg! En fantastisk deilig rett å be venner på, eller rett og slett en rett du kan hygge deg med helt alene.

 

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig /karbonadedeig
  • 12 stk rød løk
  • 1 pose tacokrydder + vann etter anvisning på posen.
  • 1 pose tortillachips á 200 g
  • 1 boks hermetiske brune bønner , á 285 g
  • 2 dl revet hvitost

Topping:

  • 1 boks salsa
  • 1 stk avokado , i terninger
  • 2 stk grønn chili , i skiver
  • 12 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.
  2. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. 
  3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel kjøttdeigblaningen utover chipsene. Topp med ost.
  4. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. 5 minutter.

Topp nachosen med salsa, avokado, chili og koriander ved servering. 

Du kan også bruke andre typer Tex Mex-krydder som fajita, enchilada eller burrito. Ønsker du å lage ditt eget tacokrydder, finner du oppskriften her: Tacokrydder.

Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage nachos

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.