Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med gravlaks

Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 4 stk. salatblad
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill
Del

Surdeigsbrød med gravlaks

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et enkelt lite smørbrød du kan sette på lunsjbordet i julen, eller servere som en forrett. Skal du imponere skikkelig kan du lage både surdeig, gravlaks eller sennepsdressing selv - hvis ikke, går det likså fint å kjøpe.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 4 stk. salatblad
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskivene. Del dem i to på skrå.
  2. Vask salat og fordel dem på brødskivene.
  3. Legg en skive gravlaks på hver brødskive, ha på litt sennepssaus. Pynt med dill.

Server gjerne litt sennepssaus i en skål ved siden av.

Surdeigsbrød med gravlaks

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 26.03.2023 19:49:04