Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med gravlaks

Surdeigsbrød med gravlaks

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 1 stk. hjertesalat
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et enkelt lite smørbrød du kan sette på lunsjbordet i julen, eller servere som en forrett. Skal du imponere skikkelig kan du lage både surdeig, gravlaks eller sennepsdressing selv - hvis ikke, går det likså fint å kjøpe.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 1 stk. hjertesalat
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskivene. Del dem i to på skrå.
  2. Legg et par salatblader på hverbrødskive. 
  3. Legg en skive gravlaks på hver brødskive og ha på litt sennepssaus. Pynt med frisk dill.

Server gjerne litt sennepssaus i en skål ved siden av.

Surdeigsbrød med gravlaks

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

Podcast-episode: Alt du kanskje lurer på om surdeig

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 25.05.2024 03:05:30