Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 4 stk. salatblad
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill
Del

Surdeigsbrød med gravlaks

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et enkelt lite smørbrød du kan sette på lunsjbordet i julen, eller servere som en forrett. Skal du imponere skikkelig kan du lage både surdeig, gravlaks eller sennepsdressing selv - hvis ikke, går det likså fint å kjøpe.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 4 stk. salatblad
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskivene. Del dem i to på skrå.
  2. Vask salat og fordel dem på brødskivene.
  3. Legg en skive gravlaks på hver brødskive, ha på litt sennepssaus. Pynt med dill.

Server gjerne litt sennepssaus i en skål ved siden av.

Surdeigsbrød med gravlaks

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant