Surdeigsbrød med gravlaks

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Et enkelt lite smørbrød du kan sette på lunsjbordet i julen, eller servere som en forrett. Skal du imponere skikkelig kan du lage både surdeig, gravlaks eller sennepsdressing selv - hvis ikke, går det likså fint å kjøpe.

Ingredienser

  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 4 stk salatblad
  • 8 skiver gravlaks
  • 4 ss sennepsaus
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskivene. Del dem i to på skrå.
  2. Vask salat og fordel dem på brødskivene.
  3. Legg en skive gravlaks på hver brødskive, ha på litt sennepssaus. Pynt med dill.

Server gjerne litt sennepssaus i en skål ved siden av.

Surdeigsbrød med gravlaks

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.