Ingredienser

  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Kald sennepssaus

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det går fort å røre sammen en kald sennepssaus av ingredienser som ofte står i kjøleskapet. Nydelig følge til røkt lammelår eller gravlaks. Eller hvorfor ikke som et supplement til vanlig pølsesennep? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la sausen trekke smak en stund. Smak til med salt, pepper og sukker.

Slik lager du gravlaks selv.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant