Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kald sennepsaus

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Kald sennepssaus

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det går fort å røre sammen en kald sennepssaus av ingredienser som ofte står i kjøleskapet. Nydelig følge til røkt lammelår eller gravlaks. Eller hvorfor ikke som et supplement til vanlig pølsesennep? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la sausen trekke smak en stund. Smak til med salt, pepper og sukker.

Slik lager du gravlaks selv.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 05.12.2022 14:42:01