Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kald sennepsaus

Kald sennepssaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det går fort å røre sammen en kald sennepssaus av ingredienser som ofte står i kjøleskapet. Nydelig følge til røkt lammelår eller gravlaks. Eller hvorfor ikke som et supplement til vanlig pølsesennep? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la sausen trekke smak en stund. Smak til med salt, pepper og sukker.

Slik lager du gravlaks selv.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB15 02.06.2023 03:00:08