Kald sennepssaus

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det går fort å røre sammen en kald sennepssaus av ingredienser som ofte står i kjøleskapet. Nydelig følge til røkt lammelår eller gravlaks. Eller hvorfor ikke som et supplement til vanlig pølsesennep? 

Ingredienser

  • 2 ss fin sennep (gjerne Dijon)
  • 2 ss grov sennep (gjerne Dijon)
  • 1 dl majones
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts sukker
  • ½ ts salt
  • ¼ ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la sausen trekke smak en stund. Smak til med salt, pepper og sukker.

Slik lager du gravlaks selv.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.