Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravlaks med dillpoteter

Gravlaks med dillpoteter

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver gravlaks
  • 1 stk. hjertesalat

Dillstuede poteter:

  • 600 g kokte poteter
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gravet laks er en delikatesse i seg selv, og aller best om du lager den selv. Servert med dillstuede poteter er dette en nydelig kveldsrett for gode venner.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver gravlaks
  • 1 stk. hjertesalat

Dillstuede poteter:

  • 600 g kokte poteter
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 26.04.2024 15:33:04