Ingredienser

  • 12 skiver gravlaks
  • 6 stk. store kokte potet i terninger
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • ca. 8 stk. salatblad
Del

Gravlaks med dillpoteter

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gravlaks er en delikatesse i seg selv. Med dillstuede poteter til er dette festmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 12 skiver gravlaks
  • 6 stk. store kokte potet i terninger
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • ca. 8 stk. salatblad

Slik gjør du

  1. Kok opp crème fraîche i en liten kjele.
  2. Ha i potetene og la det koke sammen ca. 3-4 minutter. Rør av og til.
  3. Tilsett finhakket dill og smak til med salt og pepper. 
  4. Legg tynne skiver av gravlaks på en tallerken sammen med litt salat og de dillstuede potetene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant