Gravlaks med dillpoteter

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Gravlaks er en delikatesse i seg selv. Med dillstuede poteter til er dette festmat.

Ingredienser

  • 12 skiver gravlaks
  • 6 stk. store kokte potet i terninger
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • ca. 8 stk. salatblad

Slik gjør du

  1. Kok opp crème fraîche i en liten kjele.
  2. Ha i potetene og la det koke sammen ca. 3-4 minutter. Rør av og til.
  3. Tilsett finhakket dill og smak til med salt og pepper. 
  4. Legg tynne skiver av gravlaks på en tallerken sammen med litt salat og de dillstuede potetene.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.