Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravlaks med dillpoteter

Gravlaks med dillpoteter

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver gravlaks
  • 600 g kokte poteter
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. hjertesalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gravet laks er en delikatesse i seg selv, og aller best om du lager den selv. Servert med dillstuede poteter er dette en nydelig kveldsrett for gode venner.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 skiver gravlaks
  • 600 g kokte poteter
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 bunt hakket frisk dill
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. hjertesalat

Slik gjør du

  1. Kok opp crème fraîche i en liten kjele.
  2. Del potetene i terninger og ha dem i kjelen. La alt småkoke i ca. 3-4 minutter, til potetene er gjennomvarme og sausen tykner litt. Rør av og til.
  3. Tilsett finhakket dill og smak til med sitron, salt og pepper. 
  4. Legg tynne skiver av gravlaks på en tallerken sammen med litt salat og de dillstuede potetene. Server med en gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 24.09.2023 22:54:09