Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • 0,5 ts peppermiks
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking

  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

293kcal

Energi

14.2g

Fett

35.3g

Protein

5.9g

Karbohydrater

1.7mg

Jern

Del

Ytrefilet med aspargesbønner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak. Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • 0,5 ts peppermiks
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking

  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

293kcal

Energi

14.2g

Fett

35.3g

Protein

5.9g

Karbohydrater

1.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
  2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
  3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2  minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.

Server straks med baguetter eller olivenbrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant