Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss frisk bladpersille
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermiks
  • 2 ss margarin til steking

Pasta:

  • 400 g tagliatelle
  • 2 stk. snittet vårløk
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss revet fersk parmesan
Del

Ytrefilet av svin med kremet pasta

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ytrefilet av svin i skiver er god og enkel hverdagsmat. Vi har laget pepperbiffer av svinebiffene og serverer med kremet pasta som tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss frisk bladpersille
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermiks
  • 2 ss margarin til steking

Pasta:

  • 400 g tagliatelle
  • 2 stk. snittet vårløk
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss revet fersk parmesan

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og bladpersille, og bland sammen med salt og peppermiks.
  2. Bank ut svinebiffene med en kjøttbanker (eventuelt et godt gammeldags kjevle) og vend dem i krydderblandingen.
  3. Stek schnitzlene på middels varme, ca. 2 minutter på hver side, i en varm stekepanne med margarin. Trekk stekepannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte, 3-4 minutter.
  4. Hakk vårløk og selleristang fint. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og vend inn vårløk, selleri og creme fraiche.

Anrett de saftige urteschnitzlene med pastaen og dryss over revet parmesan rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant